Neden viaShipyard

TERSANENİZE UYARLANAN BİR SİSTEM
Günümüz ERP yazılımlarının tersanelerin ihtiyaçlarına karşılık veremediği; firmadan firmaya değişiklik gösteren yönetim şekillerinin ve politikalarının uyarlanamayarak olması gerektiğinden çok daha faydasız kaldığı bir gerçektir. viaShipyard, bu gerçeği göz önünde bulundurarak bulut sunucusu ve esnek kullanıcı ara yüz tasarımlarıyla tersanenize özgü bir ERP yazılımıdır.

TERSANENİZDEKİ KARMAŞAYA SON VERİN!
Rekabetin sıkılaştığı ve kar oranlarının düştüğü mevcut küresel denizcilik piyasasında, tersane yönetiminin kendini devamlı geliştirmesi gerekmektedir. Bunun için tersane, kendi içinde ve dışında her türlü bilgi akışına hakim olmak ve doğru bilgiyi hızlı biçimde kullanmak zorundadır. viaShipyard Tersane Yönetim Sistemi, işletmenin tüm karar aşamalarında rekabet edebilme kabiliyetinizi artırır. Tersanenin tüm departmanları tarafından kullanılan ve bu departmanlar arasındaki bilgi akışını entegre bir şekilde sağlayan viaShipyard, tersanenin düzen içinde yönetilmesini sağlar.

TEK MERKEZDEN YÖNETİM
viaShipyard, tersanenizde bağımsız, farklı yazılımlar kurmak yerine tek bir entegre sistem kurma olanağı sağlar. Bu da çalışmalarınızın daha düzenli ve hatasız olmasında etkili olur. viaShipyard sayesinde bilgi işlem sisteminin denetimi kolaylaşmakla beraber, yönetimsel masraflarda önemli düşüş gerçekleştirmektedir.

HIZLI PROJE TEKLİFLERİ
viaShipyard, entegre yapısı sayesinde tersanenizin alacağı yeni projeler için teklif sürecini hızlandırır. Geçmişte verilen teklif veri tabanı, eski projelerinize ait tüm bilgiler ve alan hesaplama araçları ile çok hızlı bir şekilde, en gerçekçi teklifleri vermenizi sağlar. Müşteriniz teklifi kabul ettiğinde, gerekli olan tüm veriler kolay biçimde geliştirme ve üretim için gerekli bölümlere yönlendirilir.

TAMİR VE DÖNÜŞÜM PROJELERİ
viaShipyard, tamir ve dönüşüm projelerindeki deneyimi ile diğer yazılımlardan çok farklıdır. Teklif aşamasından tamir bitimine kadar olan zamana karşı yapılan yarışınızda, tersanenizin en önemli yardımcısı olacaktır. Entegre pazarlama – plan keşif – planlama konsolu sayesinde; tersanenin performansı ve tersane üzerinde kontrol kabiliyetini en üste çıkaracaktır. Planlama, işletme, üretim, kalite kontrol aşamalarında tam kontrole sahip olabilecek ve karlılık oranını yükseltebileceksiniz.

Ücretsiz bir canlı demo isteyin

viaShipyard uzmanlarımızın birinden demo istemek için bilgileri tamamlayın.
Tersanenize gelelim ve viaShipyard ile işlerinizi hızlandırmaya nasıl yardımcı olabileceğimizi görün.

Demo İste